/
icon close

kadeřnictví

Brno, Milady Horákové | 2019

Rekonstrukce kadeřnictví má přinést nejenom oživení a sjednocení interiéru provozovny, ale také vytvoření více míst pro stříhání a mytí hlav. Interiér je navržen v odstínech šedé, stříbrné a bílého vysokého lesku. Tato kombinace navozuje pocit luxusu, nadčasovosti ale také chladu a odosobnění. Abychom potlačili negativní dopady a zároveň vytvořili jedinečný interiér, navrhujeme jako dominantu zelenou stěnu o rozměrech 1430 x 2135 mm. Další výrazný prvek jsou tři velkoformátová zrcadla s ozdobnými stříbrnými rámy, které jsou umístěné do konstrastu s tmavší tapetou. Navýšením kapacity o jedno stříhací místo a jedno umávání vlasů, jsme museli mírně změnit dispozici. Kvůli předpokladu špatného zasekání odpadu od stanic na mytí vlasů. Je ve variantě navrženo pódium, které by skrylo odpad a přívod vody. Pódium by bylo vytvořeno z OSB desek a obloženo vinylovými dílci, které jsou použiti i na podlaze.