/
icon close

KOMPLETNÍ NÁVRH A REALIZACE MINIMALISTICKÉHO BYTU V NOVOSTAVBĚ

Brno | 2017

Byt se nachází v novostavbě bytového domu. Architektonický návrh řeší dispozici a materiálové řešení celého bytu. Celý byt je řešen v nadčasové elegantní kombinaci šedé, bílé a černé. Všechny pokoje mají jednotou podlahu a to vinyl v dekoru šedého betonu. 
 Při vstupu do bytu je po levé straně umístěné zádveří, kde je navržena šatní skříň s botníkem a háčky na kabáty. U zádveří je situovaná ložnice, pracovna a toaleta. Podlouhlou chodbou se pak vchází do koupelny, dětského pokoje a na konci chodby je umístěna společenská zóna s kuchyní, jídelnou a terasou.
Kuchyně je navržena v moderním designu bílého a černého vysokého lesku zkombinovaného s černou kompozitovou pracovní deskou a bíle lakovaného skla, použitého jako obklad za kuchyňskou linkou. Společenská zóna barevně navazuje na kuchyni a odlišuje se pouze v použití dekoru betonu na Tv skříňce a betonové stěrky. 
V koupelně jsou navrženy obklady imitující beton a i zde je kombinace černé a šedé barvy. Pro potržení strohého designu byla vybrána hranatá sanita a atypická vana reagující na zkosený sprchový kout.