/
icon close

PROMĚNA STARÉHO SKLEPA VE WELLNESS

JIŽNÍ MORAVA | 2017

Architektonická studie se zabývá návrhem wellness v penzionu. Prostory se nachází ve sklepním podlaží. Před vstupem do wellness je navržena toaleta pro přilehlou vinárnu a úklidová místnost. Dále se vstupuje do chodby, kde se nachází šatna pro návštěvníky a toaleta. Pod schodištěm se nachází relaxační zóna s vyhřívanými lehátky a osvěžovací pultík. Na relaxační zónu navazuje vodní část, kde je navržena vana s masážním systémem, dvě sprchy a zážitková sprcha v podobě masážních trysek a oplachového vědra. Za osvěžovacím pultíkem jsou navrženy dvě sauny - finská a infra sauna (příp. aroma sauna). Materiálově je interiér navržen v tmavých barvách. Jsou zde použity obklady s imitací dřeva a tmavého betonu. Strop bude opatřen betonovou stěrkou. Hlavní místnost bude osvětlena nástěnnými svítidly, doplněna LED páskem probíhajícím podél zdí pro nepřímé osvětlení interiéru.