/
icon close

Rekonstrukce interiérů městské vily

Brno | 2017

Architektonická studie se zabývá dispozičním a materiálovým řešením interiérů v rodinném domě. Jedná se o třípodlažní dům, který prošel nedávnou revitalizací. V 1.NP je situován stávající vstup, dále se vstupuje do ústředního prostoru společenské zóny s jídelnou, která je opticky oddělena od kuchyňské části místnosti.  Kuchyňská část je osvětlena velkým obdélníkovým barrisolem, nad společenskou částí je barrisol kruhového tvaru. Ze společenské zóny je dále vstup na terasu. Dále je zde umístěna koupelna s toaletou. V 2.NP je umístěna ložnice se šatnou a vlastní koupelnou. Dále je zde dětský pokoj a z chodby je přístup do koupelny. V 3. NP jsou navrženy dva pokoje - pro dva chlapce a slečnu. Pokoj chlapců má vlastní koupelnu, pokoj dívky též.