/
icon close

rekonstrukce podkrovního bytu

Brno | 2019

Rekonstrukce interiérů v podkrovním bytě řeší částečnou změnu dispozice. Stávající vstupní část bytu bude rozšířena, aby vznikl dostatečný prostor při vstupu do bytu. Je zde navržena jednoduchá stěna na odložení kabátů a bot, případně na uložení drobných věcí. Dále je zde navrženo velkoformátové zrcadlo, které místnost ještě opticky zvětší. V místech součané chodby ze zádveří a koupelny s toaletou vnikne dětský pokoj a koupelna pro děti. Tím se eliminuje nevyužitý prostor chodby.Dispozice společenské zóny s kuchyní zůstává zachována, pouze je zde navržena nová obytná část. Dveře do současného dětského pokoje budou zazděny a výklenek bude využit pro nábytkovou stěnu s vinotékou a designovým krbem na biolíh.  Nachází se zde i nová TV stěna, odekorována tapetou v dekoru látky.Dětský pokoj na okraji dispozice bude vyměněn s ložnicí, tj. do ložnice bude přístup ze společenské zóny. Dále jezde místo stávajícího dětského pokoje na vržena koupelny pro rodiče.Podlaha je navržena vinylová, v tmavém dekoru dřeva. Nábytek je v dekoru Teak Bali v kombinaci s bílým akrylem. Dětské pokoje jsou navrženy v kombinaci bílé a krémové nebo bílé a světle šedé.