/
icon close

Rozšíření a rekonstrukce rodinného domu

Brno | 2018

Rekonstrukce části rodinného domu zahrnuje vytvoření nových prostor pro bydlení. Bude vytvořen nový vstup se zádveřím, které navazuje dále na chodbu. Z chodby je přístup do kuchyně a společenské zóny, které jsou odděleny pouze posuvnými skleněnými dveřmi a blokem kuchyňské linky. Dále je navržena místnost pro wellness, šatna přístupná z garáže a pokoj pro hosty. V zádveří je navržen botník s polstrovaným sezením a prostorem na pověšení kabátů. V prostoru společenské zóny a kuchyně je ústředním bodem ostrůvek s krbem a barovým sezením, který nenásilně rozděluje prostor na dvě zóny. V čele kuchyně je umístěn velký jídelní stůl. Dekoračním prvkem na stěně za jídelní částí jsou akylátové desky v dekoru bílého mramoru, které se propisují i do wellness místnosti. Součástí společenské zóny je nábytková stěna sloužící jako bar. Stěna za barem je obložena velkoformátovým obkladem v dekoru mramoru. Wellness místnost obsahuje relaxační a cvičební zónu. V relaxační zóně je navržena sauna, ochlazovací sprcha, vířivka a prostor pro odpočinek. Součástí wellness je i oddělená toaleta.Pokoj pro hosty je navržen v jednoduchém stylu. Postel se skládá ze dvou samostatných lůžek, která se dají podle potřeby oddělit, či spojit. Dále je zde navržena šatní skříň a malý toaletní pracovní stolek s komodou a zrcadlem.